Toklucu Kırca, AyşegülAy, MustafaToğay Özmen, SineBayhan, AslıKaragül Yüceer, YoncaÇelebi, Nesrin MerveŞişli, Burcu2025-01-272025-01-272016https://search.trdizin.gov.tr/tr/yayin/detay/616378https://hdl.handle.net/20.500.12428/14569Proje Grubu : TOVAG Sayfa Sayısı : 143 Proje No : 114O431 Proje Bitiş Tarihi : 01.08.2016trinfo:eu-repo/semantics/openAccessMikrobiyolojiGıda Bilimi ve TeknolojisiSpontan ve Saf Maya Fermentasyonunun Karalahna ve Cabernet Sauvignon Üzümlerinden Elde Edilen Şarabın Uçucu Bileşik, Fenolik Madde ve Antosiyaninleri Üzerine Etkisi ve Spontan Fermentasyonda Rol Alan Mayaların TanımlanmasıProject1143616378